Trandafiri – Pastel de culoare


Trandafiri – Pastel de culoare
Fotografii realizate de Cosmin Ştefănescu
Telefon Nokia N96

Colaj trandafiri
Colaj trandafiri

Această prezentare necesită JavaScript.

8 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. ionela spune:

    e o adevarata explozie de culoare, nu pastel…parca te indeamna sa te uiti mai bine in jur

    Apreciază

  2. Dana spune:

    Culorile pot spune multe: de la iubire, la ura, de la frumos pana la urat. Trandafirii ingemaneaza frumusetea, dar ce te faci cu spinii…?

    Apreciază

  3. gratiela spune:

    DA,SUNT SUPERBI DE CE NU AI SPUS CA VREI SA FACI POZE CU TRANDAFIRI CA TE ANUNTAM CAND INFLOREAU AI MEI MAI ALES CEL URCATOR SA IL VEZI PLIN DE FLORI E……….DAR PROMIT LA ANUL TE ANUNT

    Apreciază

  4. maryanne spune:

    superbi trandafirii!

    Apreciază

    1. Maryanne
      Ma bucur nespus de mult ca ti-au placut si ca ai intrat pe blog. Te mai astept!
      O zi minunata!

      Apreciază

  5. Atodiresei Alice spune:

    Am lasat ochii mei sa se bucure de fiecare in parte….apoi i-am inchis…si m-am imbatat cu mireasma lor,i-am lasat sa-mi mangaie ….sa-mi inunde sufletul cu petale catifelate si adieri depline. As vrea sa ma trezesc in dimineata cu parfumul dulce a unor trandafiri albi,salbatici…cat de imbietor! Sa-mi pun roua lor pe buze si sa rostesc versul ce nu va fi nicicand uitat. Iar in amurg sa beau iubirea din cupa unui trandafir rosu aprins care sa-mi umple inima de vise…nu de iluzii…de vise pure,discrete…adanc ascunse sub sclipiri de stele ce vad si tac…uitand de mine…..de tot ceea ce fac. Iti multumesc Cosmin deoarece prin aceste poze superbe ai cantat romanta sufletului meu!

    Apreciază

    1. Atodiresei Alice
      Sufletul tau ca un cant a adastat prin noianul de culori, forme si miresme, precum un mic copil care prieveste lumea pentru prima data si se bucura de toate frumusetile acestei minunate lumi. Romanta sufletului tau este o explozie de vise, dorinte, sperante, bucurii, este precum o muzica siderala care ne imbata si se imbata cu imagini, esente si dorinta de viata.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.