Euro Trip – Monaco 2011-2012 (3)


Principatul Monaco

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai multe detalii despre Principatul Monaco veți găsi aici: Travellers WayWikipedia.

Prieteni din blogosfera:

AliosaCammelyCaiusCristian LisandruDoina PopescuFlavius ObeadaElaroseniGabriela ElenaGabriela Savistkyg1b2i3Gabriela IliesIoanaIntre vis si realitate 2PaulIoan UscaRokssanaRagnarslifeMadi & OnuMirela Pete, Nea CostacheTheodora0303Teo Negura.

15 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Aliosa spune:

    @ Cosmin,
    Bună seara !
    Frumoase fotografii, superbe locuri !
    Am vrut să merg și eu la MONTE- CARLO la SUPERCUPA EUROPEI la fotbal dintre câștigătoarea CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI 7 mai 1986 , STEAUA BUCUREȘTI și DINAMO KIEV, câștigătoarea Cupei Cupelor ,dar, băieții „ cu ochii albaștri ” mi-au găsit „ nod în papură ” așa că , n-am ajuns nici până acum în Principat.
    Acel meci s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru STEAUA prin golul marcat de GICĂ HAGI dintr-o lovitură liberă de la vreo 20 de metri !
    Felicitări pentru post !
    O săptămână frumoasă !
    Alioșa.

    Apreciază

    1. Alioșa
      Mă bucur tare mult că își plac fotografiile și că vii frecvent la mine pe site. Chiar dacă acest lucru nu s-a putut realiza până acum din varii motive (mă refer la faptul că nu ai reușit să mergi la Monaco)sunt sigur că într-o bună zi o să reușești să ajungi în acele locuri. În aste vremuri băieții cu ochii albaștri au alte lucruri de făcut!
      O zi plină de lumină!
      Cosmin Ștefănescu

      Apreciază

      1. Aliosa spune:

        @ Cosmin,
        Pe atunci, „ băieții cu ochii albaștri ” aveau printre alte atribuțiuni și aceea de a urmări ca TOȚI SUPORTERII care plecau la vreun meci de fotbal al echipei STEAUA , să se reîntoarcă TOȚI acasă!
        Acum însă, „ băieții cu ochii albaștri au alte lucruri de făcut ” !!!
        Și tocmai de aceea, am schimbat TEMA articolului de pe
        http://aliosapopovici.wordpress.com/
        ca să uităm de „ băieții albaștri ” care , tulbură și mai rău apele în ploitica românească și să ne mai și AMUZĂM puțin cu un TEST……
        Te aștept cu drag!
        Alioșa.

        Apreciază

        1. @Alioșa
          Pe vremuri „băieții cu ochii albaștri” erau foarte ocupați și urmăreau orice/oricând și oriunde pe toată lumea. Erau un fel de umbră a fiecărui om. Promit să vin și să fac acel test!
          Cu prețuire,
          Cosmin Ștefănescu

          Apreciază

  2. Pingback: Semne « Ioan Usca
  3. yogoshima spune:

    Vointa este motorul principal pentru realizarea unui proiect sau mai multe daca este determinare.Nu este bine sa comparam caci cadem de pe o stinca saraca care nu a avut nimic,mumai un ideal colectiv.Ar trebuii putina rusine celor care conduc un popor bolnav emotional furindui sufletul si banii care au fost in colectivitate.

    Apreciază

  4. Pingback: Altruism | Caius

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.