Euro Trip – Venetia – Masti venetiene – 2011-2012 (2a)


Această prezentare necesită JavaScript.

 

Oameni care iubesc frumusețea cuvântului spus ori scris, din blogosfera românească:

Adela OneteAlioşa Popovici, AmournaiveCammely, Cristian Lisandru, CristinutzaElaroseni, Fosile, Gabriela ElenaGabriela IlieşGeorge Damian, g1b2i3Ioan UscaIrina Ioana Popescu, JoyMadi si Onu Blog, Paul, RagnaeslifeRokssana, Salvamont LupeniTâlcuire apocalipsăTeo NeguraTheodora0303, Yogoshima.

32 de comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Aliosa spune:

    @ Cosmin,
    Bună dimineața !
    Original și interesant motto !
    Scuzată-mi fie lipsa de modestie, deși am trecut de mult de vârsta tinereții, încă mai am multe de învățat și de aceea citesc și navighez zilnic pe internet și nu numai.
    Blogul tău este unul care mă atrage ca un magnet fiind plin de subiecte și colaje de fotografii dintre cele mai interesante . Iar când printre minunatele tale imagini regăsesc LOCURI pe unde am fost și eu cândva, inima îmi tresaltă, ochii mi se măresc iar mintea-mi lucrează la turația maximă spre a-mi aduce aminte UNDE, CÂND, și CU CINE am văzut pentru prima dată acele superbe locații.Recent m-am regăsit în colajul cu AUSTRIA și VENEZIA ! Mulțumesc pentru nominalizarea mea pe blogul tău, mulțumesc pentru recentul mesaj trimis , mulțumesc pentru că mi-ai oferit posibilitatea de a cunoaște mai multe despre tine și interesantul tău blog de unde, ZILNIC de voi intra, voi avea ceva de ÎNVĂȚAT căci, nu-i așa, OMUL CÂT TRĂIEȘTE ÎNVAȚĂ și bune și rele. De la tine însă, certamente voi învăța numai de bine căci la tine am regăsit numai lucruri bune !
    Mi-ar face o mare plăcere și o mare bucurie în același timp dacă ți-ai face timp măcar pentru câteva clipe să treci pe
    http://aliosapopovici.wordpress.com
    să-ți exprimi opinia în legătură cu ADEVĂRUL DESPRE EMINESCU .
    O zi minunată !
    Cu admirație ,
    Alioșa.

    Apreciază

    1. Bună dimineața, Alioșa!
      Comentariul pe care mi l-ai scris vine cald și plin de prietenie. Mă bucur că îți place să vii pe site-ul meu și că o bună parte din fotografii te transpun în sectoare de amintiri care par cumva uitate ori îndepărtate. În decursul timpului păstrăm vii clipele plăcute înmagazinate în pachete de amintiri… firește că de fiecare dată când vedem fotografii ori se vorbește de acele locuri un șuvoi de informație ne invadează mintea, inima și ia cu asalt toată ființa și ne trezim pentru o clipă în locuri pe care le credeam uitate ori pierdute în trecut… în astfel de clipe bucuria este imensă, fără margini iar inima devine sprințară și veselă și tresaltă de bucurie precum inima neprihănită a unui copil. De multe ori descoperim cu plăcere că suntem suma evenimentelor, locurilor, întâmplărilor și bucuriilor pe care le trăim în decursul vieții și că doar aceste amintiri pot face la un moment dat diferența. M-au impresionat tare mult cuvintele pe care mi le-ai scris, le-am simțit sincere și pline de esențe și chintesențe nebănuite. Toți învățăm câte ceva unii de la alții. Mulțumesc mult, pentru cuvintele venite din suflet!
      Cu stimă și considerație,
      Cosmin Ștefănescu

      Apreciază

      1. Aliosa spune:

        @ Cosmin,
        Bună seara !
        Și eu îți mulțumesc pentru răspunsul plin de căldură pe care mi l-ai dat.
        Dacă în ultima decadă a lunii IUNIE anul curent ar avea loc în urbea ta natală o LANSARE DE CARTE scrisă sau prefațată de tine și m-ai invita din timp,aș participa cu drag și am avea posibilitatea să ne și cunoaștem mai bine .
        Mulțumesc pentru comentariile făcute pe
        http://aliosapopovici.wordpress.com/
        Weekend plăcut !
        Cu tot respectul,
        Alioșa.

        Apreciază

        1. @ALIOSA
          Este un prilej de bucurie de fiecare dată când poposești pe site-ul meu. Mulțumesc frumos pentru cuvintele sincere și te mai aștept!
          O zi minunată!
          Cu prietenie,
          Cosmin Ștefănescu

          Apreciază

  2. In fata meritului, de orice natura, cuvintele sunt de prisos .

    Apreciază

    1. Madi & Onu
      Multumesc frumos pentru vizita si pentru compliment.

      Apreciază

  3. Bine ai revenit, Cosmin! 😀
    Ne-ai bombardat cu atata istorie, culoare, poezie fara cuvinte, incat ne trebuie timp sa gustam totul, putin cate putin, pentru a nu pierde nimic.

    Apreciază

    1. Bine te-am regăsit Gabriela!
      Intenția mea nu a fost să vă supăr în vreun fel ori altul ci exact cum ai spus tu să vă pun să gustați totul, putin cate putin, pentru a nu pierde nimic.
      Mulțumesc pentru cuvintele frumoase!

      Apreciază

    1. Bună seara, Theodora!
      Mă bine-dispune faptul că nu m-ați uitat (toți prietenii mei din blogosferă) în vremea în care nu am mai postat nimic și că revii cu plăcere pe site-ul meu.
      Îți doresc o seară minunată!

      Apreciază

      1. Theodora spune:

        Nu esti singurul care a facut o pauza …. am asteptat un semn ca ai revenit

        Apreciază

        1. Da!… am observat ca mai sunt si altii…

          Apreciază

  4. elaroseni spune:

    Câte feţe atâtea măşti! 🙂 Interesant intinerar printre ele! 🙂

    Apreciază

    1. @ Elaroseni
      Mă bucur că apreciezi acest joc de culori!
      Îți doresc o zi minunată!

      Apreciază

    2. Bună elaroseni!
      Mea culpa!… am aprobat acest comentariu ca fiind un ping… știu că orice scuză la un moment dat devine o acuză, așa că fac din acest lucru o datorie de onoare prin care să-mi îndrept cumva această greșeală.
      Ai perfectă dreptate!… am făcut un colaj de măști venețiene și am postat o sumedenie de fotografii din aceiași zonă de influiență. Firește că am uitat că la noi obiceiul portului de măști s-a împământenit în zonele rarefiate ale gunoiului primar care ne conduce. Eu știu un singur lucru… ceva care nu este de neluat în seamă de mase cu timpul se va șterge ori se va ascunde într-un con de semiobscuritate. Eu trăiesc și mai sper să ne zâmbească acea zi.

      Apreciază

  5. cammely spune:

    Salut, Cosmine. Ce-i aici? Asta da!
    Alta viata…!
    Adevarul e ca de o vreme incoace numai masti si caricaturi, adevarata fata e „scumpa la vedere” si la unii parca mai hidoasa decat masca. „Si de mii de ani încoace
    Lumea-i vesela si trista; Alte masti, aceeasi piesa”
    Nu-i bai, am fost vaccinati, „Joace unul si pe patru,
    Totusi tu ghici-vei chipu-i”. Stim sa ne ferim…s-au nu?
    O zi faina sa ai si un an bun! Te pup.

    Apreciază

    1. @Cammely
      Adevărul este că în acest colț de site sunt prezentate doar niște măști din Veneția. Cei care le folosesc de când lumea și se joacă cu viețile oamenilor folosesc unele care deja li s-au lipit de chip. Într-atât de intens și de reușit a fost acest fenomen, mă refer la acea transformare/transfigurare a identității încât acești tembeli au început să schimbe zilnic măști până când chipul s-a pierdut/șters/uitat în noianul de hore anti-românești în care își joacă scenetele. Sunt unul dintre cei care visează la vremuri în care acești nimeni se vor pierde/șterge în întunericul altei ere ori într-o zonă crepusculară de unde nu mai sunt șanse să se mai întoarcă nicicând. În acea zi lumea va fi cu siguranță mai bună.

      Apreciază

  6. elaroseni spune:

    Amu dacă am greşit cu „itinerarius” să zic alta: mă gândeam la masca din spatele…chipului. 🙂

    Apreciază

    1. Elaroseni
      De fapt nu ai greșit în niciun fel… totul este în regulă. Cât despre măști și cei care au măști în loc de chip, adica acei baieți cu ochii albaștri/violeți, ce aș putea să mai spun?!!!… decât că ei nu folosesc măști venețiene ci măști confecționate la școlile de trădări anti-românești și că se comportă în consecință… exact așa cum i-a format și îndrumat sistemul în care au fost încartiruiți. Deie Domnul ca acești „nimeni”, să dispară de pe aceste meleaguri și în aceaa zi viața românilor va fi cu totul alta.
      Așa să ne ajute Dumnezeu!

      Apreciază

  7. Pingback: Cultura « Ilarie
  8. Alex spune:

    Am navigat putin pe blogul tau si am vazut o multime de locuri minunate pe care sper sa am ocazia sa le vad macar o data, o clipa, o secunda…..esti un norocos ca ai avut ocazia sa vizitezi atatea locuri frumoase:)

    Apreciază

    1. Mă bucur nespus de mult că îţi place site-ul meu şi că ai trecut pe aici. Sunt sigur că într-o bună zi o să călătoreşti şi tu în lumea largă.
      Când mai ai timp te mai aştept pe aici.
      Cu simpatie,
      Ştefănescu Henry Cosmin Florentin

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.