Canyon Palo Duro 1- Fotografii – Amarillo Texas S.U.A.


Capitol Peak, along the hiking trail in Palo D...
Image via Wikipedia

Această prezentare necesită JavaScript.

Prieteni din blogosfera:   Ana Usca, Alexandrescu DanielaAndrei happy day, Arici de mare, Andrei Mituca,  Andrei Mogan,   Baricada, BasesculCati LupascuCeasca de culturaCristian Petre, Cristian Dima,  Doina Popescu, Elisa, George Valah,  Marius BlogGabriela Elena, Gabriela SavitskyGoogle, Ioan Usca, Madi si OnuPro Atitudine, Roxana Iordache,  Simion CristianStropi de suflet, Si la vara caldTripWowTheodora0303Teo Negura, Talcuire apocalipsaVis si realitate.

43 de comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Pret de cateva secunde, la una din imaginile slide show-ului, am avut senzatia ca apare Sfinxul nostru din Bucegi. Imediat am realizat ca este doar o asemanare, cred datorita unghiului din care s-a facut fotografia.

    Apreciază

    1. Gabriela Elena
      Cu toate ca aceste locuri pe care le-am fotografiat sunt frumoase, nimic nu se compara cu frumusetea si misterul din muntii nostri respectiv din tara noastra. Imi este dor de voi toti si de tara in care m-am nascut. Ea este misterul din care imi trag seva. Cat timp mai zabovesc pe aici am sa va mai delectez cu fotografiile pe care le voi face.
      Sa ai parte de o zi minunata!

      Apreciază

  2. Cati Lupaşcu spune:

    Este superb, niste imagini extraordinare. Dar n-ai scris un cuvintel. Tu le-ai facut? Ca daca da, chiar esti un rasfatat al sortii.

    Apreciază

    1. Cati Lupascu
      Multumesc pentru aprecieri! Imi pare rau ca nu am scris nici-un cuvant… mea culpa!… am considerat ca fotografiile vorbesc de la sine. Eu am facut fotografiile cu un telefon mobil Nokia N96. Multumesc inca o data pentru cuvintele calde si ma bucur ca fotografiile ti-au fost pe plac.
      Iti doresc o zi minunata!

      Apreciază

  3. Cristian Dima spune:

    NU îți mai spun cât te invidiez 😀

    Apreciază

    1. Cristian Dima
      Tocmai mi-ai spus, dar nu este nicio problema caci motivul pentru care am pus aceste fotografii pe blog a fost si este acela de a avea toti prietenii din tara, inclusiv cei din blogosfera aproape.
      O zi minunata!

      Apreciază

  4. CARMEN spune:

    Excelente fotografii! tocmai s-a întors o prietena din Arizona si fotografiile tale completeaza perfect povestile ei! Impresionant! Poate voi ajunge si eu o data sa simt si aerul 🙂

    Apreciază

    1. Este o mare bucurie pentru mine ca fotografiile mele ti-au placut. Am sa mai revin curand cu altele.
      O zi minunata!

      Apreciază

  5. Mărite, imaginile sunt impresionante. Felicitări!

    Apreciază

    1. Stropi de suflet
      Multumesc mult pentru aceste aprecieri venite din suflet.

      Apreciază

  6. basescul spune:

    Aici pot fi vazute foto bine realizate

    Apreciază

    1. Basescul
      Prietene, cuvintele tale sunt magulitoare. Fotografiile nu au fost facute cu un DSLR ci cu un telefon mobil – nokia N96. Multumesc pentru cuvintele pline de caldura!

      Apreciază

  7. AlexTigio spune:

    Salut. Referitor la Alexa pagerank, pot sa va spun ca am gasit si eu cateva smecherii pe net, pe ici pe colo.. dar pana la urma am hotarat ca cel mai bine e sa apelezi la servicii profesionale pentru treaba asta.
    Cateva persoane mi-au recomandat http://www.alexage.com pentru a-mi imbunatati page-rankul pe Alexa.
    Oamenii de acolo au lucrat rapid si foarte profesional, iar acum site-ul pentru care imi trebuia rank este intre primele 100K pe Alexa.

    Apreciază

  8. Mihaela spune:

    Cateodata o fotografie face cat 1000 de cuvinte. Felicitari pentru cele realizate, o zona foarte frumoasa din ce imi dau seama.

    Apreciază

    1. Mihaela
      Este foarte adevarat tot ce ai spus referitor la faptul ca fotografiile ne vorbesc. Multumesc mult pentru comentariu.
      O zi minunata!

      Apreciază

  9. yogoshima spune:

    Frumoase peisajuri scluptate in timp de apa,vint si soare.

    Apreciază

    1. Yogoshima
      Frumoase cuvinte venite de la un prieten drag.

      Apreciază

  10. Adriana spune:

    Altceva…dar prefer Dobrogea! :))) Frumoase locuri, frumoasa excursia ta!

    Apreciază

    1. Adriana
      Cu siguranta!
      Toate acestea sunt frumoase dar mult mai frumoasa este tara noastra.

      Apreciază

  11. costin comba spune:

    Ce peisaje minunate. Mi-as dori sa ajung si eu pe acolo sa apas declansatorul aparatului de vreo 1000 de ori. Felicitari.

    Apreciază

    1. Costin Comba
      Ma bucur ca ti-au placut fotografiile. Acelasi lucru l-am simtit si eu acum doi ani cand am ajuns pentru prima data in aceste locuri.

      Apreciază

  12. tata spune:

    Locuri nemuritoare dar schimbatoare, prin care trec muritorii si isi desfateaza privirea, isi umplu sufletul debucurie, dupa care incearca sa arate si altora frumusetile pe care acestia nu le-au putut vizita. Dar prin intermediul acestor colaje ne bucuram de efectele produse asupra sufletelor muritoare. Nu uita ca si pe la noi sunt locuri pe care merita sa le popularizezi. Multa sanatate si fericire pe acel meleaguri straine.

    Apreciază

    1. Tata
      Imi este dor de toate locurile frumoase din tara noastra. In decursul timpului am popularizat cetatile dacice de la Sarmizegetusa, Costesti – Cetatuie, Adamclisi cetate, Monumentul de la Adamclisi, Sighisoara etc. Cu timpul voi populariza mult mai multe.
      O zi minunata!

      Apreciază

  13. It’s the first time I seach this site and I am really enthusiastic about so many fantastic articles. I think it is just very well.

    Apreciază

    1. electric-energy
      Your enthusiasm and I include myself whenever I see that more and more people around the world enter this blog and appreciate my work. Thank you so much for the honest words coming from the heart.

      Apreciază

  14. Most I can comment on is, I don’t know what to really say! Except naturally, for the wonderful tips which have been shared with this blog. I can think of a thousand fun approaches to read the reports on this site. There’s no doubt that I will ultimately take a step with your tips on those issues I could never have been able to touch alone. You are so innovative to allow me to be one of those to benefit from your valuable information. Please know how a great deal I am thankful.

    Apreciază

    1. zero friction marketing review
      I enjoy all these beautiful words addressed to me and my work on this blog. I wait when you have time and good pleasure!

      Apreciază

  15. Care Cosmin Ştefanescu ?

    Apreciază

  16. Excellent! Your post has quite a few readers. How did you get all of these bloggers to see your site I’m jealous! I’m still learning all about posting articles on the net. I’m going to look around on your website to get a better understanding how to achieve success. Thanks for the assistance!

    eavestroughs

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.