mi-a plăcut întotdeauna să fiu ciudat

am încercat chiar să devin maestru

deseori am fost un iepure speriat

rareori crisalida unui fluture albastru.

Despre Henry Cosmin Florentin Ştefănescu

Acest site este practic o imagine în oglindă a ce îmi place mai mult să fac... Voi posta atât poezii, proză cât și fotografii de oriunde am călătorit. Aș vrea să cunosc opinia tuturor celor care vizitează acest site despre munca mea. Mulțumesc anticipat!

12 răspunsuri »

 1. fpica spune:

  Mda… suna cunoscut… Am trecut si eu prin asta de vreo cateva ori…
  Acuma trec iara… pentru moment, insa, sunt un soi de ucenicul speriat… sper sa iasa….

  BTW Luni si marti voi fi la Bucuresti… Crezi ca poti ajunge si tu?

  Seara minunata.

 2. faci un link exchange cu http://www.statusurimistopemess.blogspot.com/ ? Daca da ma poti trece – Statusuri Noi si sa imi lasi un comentariu la un articol cum sa te trec . O zi buna .

 3. […] Dreptei, Aliosa, Ana Usca, Atitudini, Augustin Radescu, Basarica, Bibliotecarul, Caius, Corina, Cosmin Stefanescu, Madalina, Cristian Dima, Dispecer, Elisa, Epistole, Florin Matei, Gara pentru noi, Ioan Usca, Ioan […]

 4. Adrian spune:

  Recunostinta, dorita de a fii recunoscut de ceilalti, colegi, prieteni,admiratori…are un pret de mari eforturi intelectuale,sacrifici fizice pe o peroada foarte lunga.Cei mai mari maistri din lume au pictat tablouri in viata lor numai sa se mentina in viata.Astazi un singur tablou al acestor maisti se speculeaza la milioane de euro.
  Din fericire intram in alta Era cea a Constiintizari in curind,pentru uni va incepe la anul viitor februarie 2011.Pentru alti adepti ai calendarului Maya 21 decembrie 2012.Transformarea dorita individuala va face sa devii ceia ce doresiti ca Constiinta individuala.
  http://www.Youtube.com/user/UniversalYogoshima

 5. Sunt de acord ca „toți trecem în viață prin diferite stadii”, dar nu le numim… „reîncarnări”.
  Prin aceasta parca te contrazici.
  Ai vrut sa spui altceva ?

  • Gabriela Elena
   Încerc cât pot să nu mă contrazic chiar dacă titlul acestui poem spune cu totul altceva. Sunt diferite stadii ale vieții, exact cum bine ai afirmat… în viață sunt destule momente de rătăcire între visare și realitate și multe senzații contradictorii care ne răscolesc în fiece zi. Nu am rătăcit cărarea ci sunt doar un biet muritor care încearcă să discearnă printre și dintre diferite adevăruri… în căutarea chintesenței…

 6. Adrian spune:

  Eu numesc pe Dunezeu, Creatorul care a facut si creat tot ce exista in Universele infinite deocamdata.
  Creatorul care nu are nume si nu cunosc cum este ce face cum o duce ce culoare are ne ajuta sau ne omoara care are preferinte umane ect….Pentru a iesi din contrazictia religioasa care au creat si scris despre divinitatea sa ce doreste si cine sint favoruti sai ect.Aceasta contrazictie cu mii de DuneZei si unul singur au omorit si distrus lumea intreaga de patru mii de ani de zile.Ar trebuie sa fie un sfirsit la aceste contrazictii omenesti care distrug fizic si moral toata omenirea.Este un timp pentru totul decis limitat in timp In fizica sa descoperit caci totul are timp si moare in timp.Asa caci trebuie sa ne rugam la creator sa fim intalepti si civilizati fara omoruri si nenorociri di cauza vechilor concepti destrugatoare de vieti nevinovate.

 7. adriandinlumeanoua spune:

  Mi-am deschis un blog de citeva zile si voi incerca usor sa invat sa pot pune continut necesar in iel.Este cam greu cind nu cunost limbajul HTML.AM gasit o informatie capitala despre evolutia umana.Sa descoperit un schelet uman de 47 milioane de ani de zile.Dr Jorn Hurum ne arta scheletul lui Yda.Puteti viziona pe acest link o parte din acest interview.
  Vechiul email al meu:AdrianKum m-am transformat in lumeanoua.

 8. adriandinlumeanoua spune:

  Sper sa intalegeti ce-ia ce spune Dr. Jorn Hurum daca nu voi incerca sa espilc aceasta descoperire uluitoare.
  Adrian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s