Sodoma și Gomora – Sânge balcanic (113) poem


caută ziua

încearcă să înţelegi

întâmplarea

o soluţie

pentru toate acestea

poate fi aşteptarea

încearcă s-o subjugi

vei calări dealuri de nisip

în căutare

da’ vei peste decăzuţi

peste stele căzătoare

nu te uita înapoi

va fi abis

nu forţa norocul

vei suferi, vei plânge precis

oricum nu va fi cu putinţă

eu te rog, te implor

AI CREDINȚĂ.

15 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Este bine sa fie credinta macar cat un bob de mustar.
    Este un inceput…

    Apreciază

    1. Gabriela Elena
      Este foarte adevărat. Ar fi foarte bine dacă oamenii ar avea credință cât un bob de muștar. Să ne ajute Dumnezeu să ne schimbăm în bine!
      O zi fumoasă!

      Apreciază

  2. Adrian spune:

    Dacă întaleg bine este Mesianic mesajul din vechiul Testament. Credeți-mă mergeți înainte cu mine în direcția mea și nu vă uitați înapoi căci veți fi pedepsiți de Dumnezeu cu moarte. Cei curioși și necredincioși au fost transformați în statui. Realitatea este ca democrația a fost inventată mai târziu și lăsată de fideli in abandon de mii de ani de zile.
    http://www.YouToube.com/user/UniversalYogoshima

    Apreciază

    1. Adrian
      Mulțumesc pentru vizită!
      Se poate spune și așa… este inclusiv acesta un mod de abordare al poemului, astfel putem desprinde de aici inclusiv mesajul mesiac întâmplat la distrugerea cetăților: Sodoma și Gomora când Lot (nepotul lui Avraam, fiul lui Haran fratele lui Abraham) cu soția lui și cele două fiice a fost sfătuit de doi Îngeri să plece spre Țoar și să nu privescă înapoi. Pe drum soția lui Lot fiind mai curiosă din fire s-a întors către cele două cetăți distruse și s-a transformat într-un stâlp de sare… ”Plecând din Ţoar, Lot s-a adăpostit cu cele două fiice ale sale într-o peşteră. Fiicele lui, neavând bărbat, l-au îmbătat pe Lot şi s-au culcat cu el. Cea mare a născut pe Moab, tatăl moabiţilor, iar cea mică a născut pe Ben-Ammi, tatăl ammoniţilor (Facerea 19:30-38).”
      O seară frumoasă!

      Apreciază

    2. Adrian
      Voiam să mai adaug că link-ul youtube este greșit… nu duce nicăieri, cred că sete URL-ul copiat greșit.
      Te mai aștept când mai ai timp și bună plăcere.
      Noapte bună!

      Apreciază

  3. Adrian spune:

    Este foarte intersanta viata lui Abraham nascut 1948 BC la Ur in Irak .Avind convictia ca numai un dumneZeu exista a intrat in conflict direct cu tatal sau care avea mai nulti Zei.Mentalitatea lui Abraham si a tribului sau se poate recunoaste inca acum in dupa 3500 de ani de zile in Irak,omoruri si nenorociri care nu se vor opri pe curind.Mai mult nenorocirea ideologica si fizica a raspindito peste mari si oceane omorind direct si indirect milioane de persoane nevinovate.Este o dementa cind incepi sa analizezi aceste evenimente istorice care perturbeaza inca sute de milioane de persoane din lumea intreaga.Exista o stare hipnotica colectiva care se alimenteaza emotional deliberat de catre extremisti religiosi care produc spaima si omoruri cu scopul de a paraliza sistemul colectiv de gindire.

    Apreciază

    1. Adrian
      Întotdeauna a existat un plan și un țel al celor care conduc lumea și sunt interesați să alimenteze ura prin războaie, dezbinări etnice, extremism religios și facțiuni religioase în întrega lume pentru interese mai presus de înțelegerea noastră… un țel binecunoscut este Noua Ordine Mondială ”Novus Ordo Seclorum”. Toate acestea au un fundament și sunt conduse de facțiuni politice și de monopoluri monetare mondiale iar președinții statelor și multe dintre vârfurile religioase ale lumii sunt simple marionete ale acestor excroci mondiali.

      Apreciază

  4. Adrian spune:

    Daca ai ocazia sa vezi filmul lui Michael Moor Capitalism A love Story vei intalege sistemul de gindire a celor bogati din SUA..Adevarul este ridicularizat de o manera bine gindita ca sa produca neincredere si bine intales destabilizarea de gindire a unei populati needucate.Profitind si dominind populatia sa prin vorbe de propaganda patriotice care le dau sansa sa fie alesi la conducerea tari.Bancile Americane furind zeci de miliarde de dolari cu ajutorul guvernului dau faliment si pun in deruta sistemul bancar,ca sa fie imediat ajutati de guvern cu sume colosale.Cu toate aceste falimente bancare cei care au distrus sistemul bancar sint rasplatiti cu miliarde de dollari de catre guvern.Numai aici nenorociri de acest gen pot avea loc caci sint destepti si distrug lumea intreaga prin aceste acte deliberate.Ar trebui sa cintam toti imnul Francez.

    Apreciază

    1. Adrian
      Într-o bună zi toate relele și toți răii lumii vor fi uitați și iertați pentru toate ticăloșiile.
      Eu sunt dispus să iert… aștept cu nerăbdare acele vremuri… acea potecă de aur a omenirii.

      Apreciază

  5. Adrian spune:

    Curios este caci in timp populatile care au fost supuse opresiunei prin omoruri genocide se asociaza cu dusmanul de moarte.Cei supusi vorbesc limba dominatorului si accepta istoria ca si cum este natural din partea lor.Mai sint excepti de populati cate ramin incrustati fata de dusman dupa sute si mii de ani de zile.Armenieni,Romani si alte popoare nu uita si nul iarta pe dusman.Poate din cauza ca aceste popoare prin tradita lor nu a dominat pe alte popoare si nu accepta aceasta barbarie de a omori fiinte nevinovate.
    Iertarea este un procedeu de a se libera de aceasta emotie negativa tulburatoare care ne distruge in timp si trebuie liberata din trupul sau.

    Apreciază

    1. Adrian
      Se spune că istoria este scrisă de învingători…

      Apreciază

  6. Adrian spune:

    Cosmin
    Scuzama scriu si nu verific dac fac greseli de ortograf sau alte greseli.Sint pe linga ordinator ore lungi si obositoare pentru organismul uman.Stau pina dimineata la trei s-au patru si este greu sa te mai concetrezi.Am ocazia In Edmonton sa vad lumina unei planete foare bine si ma intreiga nespus mai ales acum cind alinierea Planetara este in faza sa ajunga la punctul de intrare in noua era (Era de AUR )sau a Constiintizari.
    http://www.YouTube.com/user/UniversalYogoshima

    Apreciază

  7. adriandinlumeanoua spune:

    Asa a fost de mii de ani de zile si inca are tendinta sa ramina in unele tari inapoiate.Uniunea Europeana sper sa schimbe aceasta pagina de istorie.Regi au murit din multe tari si cei care au ramas sint fara cuvint sa inpuna ceia ce doresc ei sa fie scris.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.