Labirint apocaliptic – Capitolul (7)


De Cosmin ŞTEFĂNESCU

Ionuţ urmărise cu viu interes emisiunile de pe ZODIAC 2 împreună cu colegii lui. Apăsă o tastă şi stinse imaginea holografică. Ramaseră cu toţii gânditori. Aici era reprezentanța MEDIA – TECKH, undeva în creierul munţilor Bucegi, lângă Babele, zonă recunoscută de toţi radiesteziştii de pe mapamond. Pe pereţi erau o mulţime de hărţi cu corpul omenesc, etapele formării omului, harta geografică a României. Toţi erau absorbiţi de gânduri, erau câţiva mai mici de şase ani care se gândeau încă la părinţii lor. Informarea şi formarea începuse cu mult timp în urmă. Aceştia fuseseră recrutaţi după o serie de testări psihologice şi de inteligenţă. În prealabil fuseseră testaţi medical. În fine, toţi erau cu un I.Q. mult peste medie şi erau necesari institutului. După câteva momente de tăcere, unul dintre copii, tuşind uşor, zise pe un ton superior:

– Cum vi s-a părut tata Schwartz ?

Ionuţ, care era cel mai mare spuse că seamănă cu o vulpe şi este clar că este foarte inteligent şi ascunde multe chestiuni importante intenţionat. Profesorii aveau mare bătaie de cap cu aceşti elevi. Nu rare fuseseră cazurile când descoperiseră cu stupoare că sunt cu mult sub nivelul elevilor lor. Erau nevoiţi să se pregătească intens, dar întotdeauna se dovedea ineficientă şi zadarnică munca lor. Profesorii fuseseră supuşi la multe examene, fuseseră aduşi profesori universitari din toata lumea, dar aici descopereau că adevăraţii profesori sunt elevii care nu numai că aveau o capacitate foarte mare de memorare în toate domeniile, dar fără vrere, chiar îi umileau prin cunoştinţelor lor temeinice. Toţi aceşti copii erau academicieni, în miniatură, în toate domeniile de activitate. Aceştia reprezentau viitorul acestei planete, dar ei nu ştiau asta şi nici ce le va rezerva viitorul sau chiar Schwartz.

Această bază secretă a MEDIA – TECKH era utilată conform standardelor instituţiei cu tot ce era necesar, pentru a avea rezultatele scontate. Schwartz fusese de nenumărate ori la această sucursală a MEDIA – TECKH în vizită de lucru. Tinerii recruţi savanţi schimbară o sumedenie de impresii şi informaţii, apoi introduseră câteva dischete cu holo-înregistrări H.V., trecând în revistă mai multe posturi, urmăriră cum stau lucrurile pe planeta Pământ.

VA URMA

Dalie înflorită şi un bondar
Dalie înflorită şi un bondar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.