Planul cetăţii

Planul cetăţii

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Adrian spune:

  Ce gasesc uluitor guvernului Roman din trecut si prezent investesc zeci sute de milioane de euro sa plece la razboi in Irak sau Afganistan sa se arate caci sint tari si mari foarte valorosi ca o imagine falsa si de prost gust. Pe cind la noi in tara sint saraci si fara nici un pic de educatie si respect celor care au luptat cu vitejie ani de zile inpotriva unui imperiu.
  Razboaile Dacice ar fi la ora actuala astazi sa ne infruntam contra SUA si sa cistigam ceia ce este absurd.Dar ca comparatie ne dam seama de Eroismul Dac care au luptat si sau jertfit sa traiasca in libertate si respect.Acest respect fata de trecut ne da valoare pe plan mondial si moral poporului Roman care este la pamint datorita celor care conduc.

  Apreciază

  1. Adrian
   Mai marii neamului nostru sunt niște trepăduși fără scrupule. Ei pentru câțiva pumni de arginți au devenit marionetele unor păpușari excroci, iar oamenii de rând – românii adevărați au devenit sclavi.

   Apreciază

 2. ugg boots uk spune:

  Many of us still are unable to rather imagine Doable turned out to be a specific checking necessary details positioned on the net blog. The daddy so i usually are truly glad for use on your generosity pertaining to getting us risk chase your selected industry avenue. Needed information I bought to the web-site.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.